Skip to content

Vem är jag?

Hej alla matglada hemmafixare!

Bloggen Underbarahem drivs av mig, Birgitta Norsten, som har ett stort intresse för allt som rör hemmet och trädgården!

Här på min blogg kan ni följa min vardag som kretsar kring heminredning, trädgård och givetvis alla sorters mat!

Vore jättekul om Ni kommenterar mina inlägg och om du råkar ha en egen blogg så länkar jag gärna till den.

Hoppas Ni kommer trivas här!

MVH
Birgitta

Heminredning och matlagning i all ära, men det finns så mycket annat som förgyller tillvaron! Som ni säkert redan klurat ut av mina inlägg så älskar jag att strosa omkring i små fina städer (Alingsås är ett bra exempel) där de bevarat gamla byggnader och öppnat små mysiga butiker. Efter shoppingrundan besöker jag gärna ett café där man i lugn och ro kan smälta alla intryck.

Jag gillar att vistas ute i naturen! Geocaching, blåbärsplockning eller varför inte söka upp skogens guld, kantarellerna! Sommar som vintertid brukar jag och min man Lars åka på små utflykter, gärna till platser som härstammar från ”förr i tiden”. Nedan ett par bilder från den härliga kvarnen utanför Öxabäck i Marks kommun.

Ingenting slår den svenska sommaren! Men när vädret visar sin dåliga sida åker jag gärna utomlands, jag älskar att resa och se delar av världen utanför lilla Sverige! Min systers dotter arbetar på ett kryssningsfartyg i Karibien,några gånger har jag åkt ner dit för att semestra med henne. Sist jag var på kryssning var (2010), två veckor i den Karibiska ö-världen är svårslaget! Jag har ännu inte bestämt mig vart nästa utlands-resa skall bära hän, förslag?

Annonser
Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: