Hoppa till innehåll
oktober 7, 2022 / underbarahem

Detta är mina färger!

Denna lediga dagen var helt okej, promenader och lite röj i tvättstugan kanske lite regn men det finns regnkläder. Jag kanske är lite konstig men jag gillar att tvätta kläder och röja både här och där. Kom på att man behöver ett hörn där man kan lägga saker som man inte vill ha längre och sedan passa på att bli av med dem när det är loppis i närheten, men det svåra är att jag vill bli av med dem direkt… vill inte ha en hög i ett hörn, hihi.

Detta problemet får jag försöka att lösa, det blev en andra promenad i stället och sedan några bilder från vår trädgård i höstskrud… kanske lite stökig men så får det vara.

Får snart ta bort Hostan men den är ganska fin i färgen än…

Detta är verkligen mina färger, så jag är nog en höstmänniska, det konstiga är att man passar oftast i den färgen man gillar.

Jag gillar…

Brunt Anspråkslös, bekväm, envis, känslig, pålitlig och sparsam är passande adjektiv för dig vars favoritfärg är brun. Det är inte så att du är emot förändringar men du är samtidigt inte heller jätteförtjust i det tumult som kan följa med förändring. Du trivs bäst i en enkel miljö, utan extravagans och flådighet.

Grönt Att ha favoritfärgen grön brukar förknippas med att man gillar naturen… Men det är inte detta färgen säger om personligheten! Du vill ha trygghet. Trygga relationer och trygg ekonomi. Du bryr dig mycket om vad andra tycker om dig, ditt goda rykte är ditt lilla skötebarn. Du är också kärleksfull och lojal och stundom väldigt uppriktig.

Gillar också beige men det fanns inget om den färgen, kan detta stämma tro det får jag fundera på. Det finns så mycket olika tester , ibland stämmer de ibland inte.

Nu vill jag önska Er en underbar helg och ge Er ut i naturen det är så fint just nu. Ett recept kommer i morgon, skall bara fundera över smaksättningen ett vet jag vitlök kommer det att var i matn.

Ha det underbar och här kommer det många kramar från Birgitta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annasskrivande

Annasskrivande

Busiga mor

My Home My Place My Life My Story

Yasmine Johansen

mamma till Dennis och Angelina

Emmasvackrating

En blogg om återbruk och hållbarhet

Sweetwords By Mirre

Mina tankar i text och bild

Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

And then there was !

Life is not about waiting for the storm to pass… It’s about Learning To Dance In The Rain.

Inredning & Guldkanter

Inredning_skönhet/hälsa_Vardagslyx

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

"More than machinery, we need humanity."

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

Norstenfoto

Fotografera som hobby!

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

%d bloggare gillar detta: