Idag blir det kyckling med fetaost och avokado
Idag kör vi en sallad till lördagsmiddag, får bli något som går snabbt att göra för vi har annat för oss men gott skall man äta ändå.
Smaklig måltid!

kycklingfiléer, 1 msk olja, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, 1 rödlök, avokador, 100 g fetaost, 2 msk olivolja, 1 msk vatten, 1 msk pressad citronsaft, blandad sallad
- Grilla eller bryn kycklingen någon minut tills den fått färg.
- Krydda med salt och peppar.
- Stek den färdigt i ugnen i ca 10 minuter.
- Skala och skiva löken.
- Dela, kärna ur och skala avokadorna. Skär dem i bitar.
- Blanda lök och avokado i en skål.
- Lägg upp salladen på ett stort fat.
- Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå.
- Skeda över feta- och avokadosalladen.

Servera med en sås gjord på cremefraiche, majonnäs och chilisås, till detta painriche och ett gott vin.
Hoppas att ni har haft en skön lördag utan för mycket regn, gärna lite värme också.
Många kramar från Birgitta
Kommentera