Hoppa till innehåll
juli 18, 2018 / underbarahem

Tredje gången gillt!

Nu kan man säga att det är tredje gången gillt, byter växter vid entrén för tredje gången. Funkar det inte nu så får det vara, mina blomsterfingrar har inte fungerat i vår och sommar… det får bli mina myrten eller olivträd där i stället vid entrén annars.Sen fick det bli nya blommor i zinkbaljan vid växthuset, bryter trenden det fick bli röda begonior i stället för vitt.Hade faktiskt tänkt mig pelargoner, om man hade vetat att det skulle bli så varmt i sommar så hade det varit perfekt för pelargoner. Annars så brukar de regna bort, men det hade inte varit någon risk i sommar.

Igår och idag fick det bli lite egentid som det så populärt kallas för Milton hemma hos farmor och farfar, vi gick på upptäcktsfärd på lekplatserna som finns i byn och det är flera stycken välordnade lekplatser.Sen blev det en tur till Cramers blommor för att inhandla växter, nästa tur blir i höst då jag skall handla höstväxter… farmor du gillar blommor,va sa Milton frågande.Det blev en bild med djungel känsla, Milton ser lite fundersam ut…

Måste få ge en väderleksrapport… det har regnat och just nu är det mulet men väldigt varmt, hej och hå vad det växer… hoppas vi.

Ha en underbar kväll!

Kram från Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
 1. Falköpingstjejen / Jul 18 2018 6:41 e m

  Åh, vad härligt med egentid, behövs både för små som stora.Det är sådana stunder i barndomen med bus, äventyr, mys som man minns den dag man blir vuxen. Det är toppen att slippa sina syskon ibland, bara få vara själv, oj vad liten människa växer då!
  Har också fått byta växter igen, nu köpte jag dahlier i olika färger, regnar här också, men redan på fredag och nästa vecka, sol, värme … 1.5 vecka sen semester längtar.

  Kram och fortsatt trevlig kväll och semester!

  • underbarahem / Jul 19 2018 5:47 f m

   Ja, ibland är det skönt att vara ifrån varandra ett tag, just nu retas de ganska mycket. Det fick bli lite upptäcktsfärd på tu man hand, man hittar alltid något nytt.
   Nu byter jag ingen mer gång, nästa blir höstblommor. Fast nu har det regnat och det är mulet så det kan bli lite lugnare för blommorna, de torkar inte ut så snabbt. Härligt med regn och sedan sol, kan bli en tur till havet. Men då får båda godingarna följa med.
   Här har vi inte gjort så mycket, bara njutit av ledigheten. Det har blivit snabba promenader varje morgon och en fika ute i trädgården efteråt… härligt.
   Dagarna går fort, så snart får du också njuta av en skön ledighet.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

And then there was !

Life is not about waiting for the storm to pass… It’s about Learning To Dance In The Rain.

Inredning & Guldkanter

Inredning_skönhet/hälsa_Vardagslyx

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

att leva sin dröm

självförsörjande på en ö i Mälaren

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

"More than machinery, we need humanity."

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: