Hoppa till innehåll
februari 19, 2018 / underbarahem

Nä, nu räcker det…

Nu får det verkligen vara slut på detta snöande, det var grönt för inte så längesedan och nu är det massor av snö. Fast man kan ju ha väldigt kul också, vi var hos godingarna en stund igår och då blev det snöbygge… det blev en snöborg. Millian är väldigt nöjd och deras pappa satte till och med in stora isfönster så nu håller den länge.Det är mycket att göra på en gård och det vet Milton, det är många som skall ha mat och minigrisarna tar Milton hand om de blir väl omhändertagna av honom.Det gäller att dela lika och det är inte lätt ibland för de är väldigt hungriga och som ni vet så har de inte ett så fint bordsskick… hihi. Men han lyckas väldigt bra och jag tror att grisarna är väldigt nöjda, de ser glada ut och viftar på den lilla svansen.Nu får det bli en gångväg både till växthuset och dammen, så att det är lätt att ta sig fram när man skall kolla så att allt står rätt till.Trodde att jag skulle slippa tjocka stövlar och tjocka kläder, har inhandlat några nya skor men det känns som om de är lite för tunna än… hihi.Jag får nog lufsa omkring i mina UGG, eller ännu bättre ett par varma gummistövlar för det ser ut att bli blötsnö. Jag vill inte vakna upp på morgonen och det är en massa snö, grön gräsmatta och blommor vill jag ha.

Men som sagt var man får nog tåla sig, tids nog är våren här fast den känns väldigt långt borta. Kollade vad vi gjorde och hur det såg ut 2017-02-18, tänk så olika det kan vara… kolla in bilden.Längtar efter sådana dagar då vi kan ta med fikakorgen och vandra omkring i skogen, de små godingarna är så duktiga att gå i skogen och de gillar verkligen det… givetvis med fikakorg.

Nu önskar jag Er en skön kväll och en härlig vecka!

Kram Birgitta

Annonser

6 kommentarer

Kommentera
 1. Falköpingstjejen / Feb 19 2018 5:32 e m

  Här har det snöat massor också -hela staden ligger i en vit marinad!
  Promenad fick det bli, men med halka och nyopererad hand fick det bli snigelfart! Sedan en kopp te och en bra bok. Jag får väl som tranor, börja dansa så våren kommer någon gång!
  Men ”fjädrar” vet om jag lyckas…

  Kram

  • underbarahem / Feb 19 2018 6:42 e m

   Trodde inte det var sant när jag tittade ut i morse, massor av snö. Egentligen gillar jag snö, men inte just nu längtar efter våren och pyssel i växthuset.
   Vi var tvungna att göra en tur in till Borås idag, det var bara att lägga i fyrhjulsdriften och köra för de måste ha glömt att ploga… tur att man kör Jeep.
   Hoppas att operationen gick bra, var nu rädd om dig när du är ute och går… lätt att halka.
   Kram och dansa på, hihi.

 2. Regina / Feb 19 2018 5:44 e m

  Oj oj oj vad snö ni har, men jag tror nig att de små gillar det. Det finns ju barn som vuxit upp under de snöfattiga vintrarna. Man köpte skidor och bobbar men inget kunde de åka.
  Ha det fint!
  Kram,
  Regina
  (jag finns endast på Instagram numera, men med samma namn som jag hade på bloggen)

  • underbarahem / Feb 19 2018 6:47 e m

   Vi hade lite snö innan, men den mesta snön kom i natt och det har snöat hela dagen. Är lite trött på detta, längtar ut i mitt växthus. Fast jag är ju uppväxt med mycket snö, bodde på en väldigt snörik plats i Värmland. Tycker att det är kul att bygga snöhyddor och snöfort, du är tokig du farmor säger lille Millian och det är att bra betyg tycker jag.
   Skall leta upp dig på IG!
   Kram

 3. petrasparlor / Feb 20 2018 7:14 e m

  Ja nu räcker det med snö.
  Är i Dalarna och här finns massor av snö och det är riktigt härligt under sportlovet, men när vi kommer hem får det gärna vara barmark och soligt.

  //Petra

  • underbarahem / Feb 20 2018 7:53 e m

   Det är fint med snö, men längtar efter sommaren.
   Ha ett mysigt sportlov…
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

And then there was !

Life is not about waiting for the storm to pass… It’s about Learning To Dance In The Rain.

Inredning & Guldkanter

Inredning_skönhet/hälsa_Vardagslyx

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

att leva sin dröm

självförsörjande på en ö i Mälaren

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

"More than machinery, we need humanity."

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: