Skip to content
december 15, 2017 / underbarahem

Min sista jobbarfredag innan julafton!

Så fort tiden går, nu är det sista jobbarfredagen innan julafton och det är så kul att plocka fram en massa grejer… hoppas att det blir några fina julklappar från vår butik. Nu fick vi en massa fina fårskinn och renskinn, perfekt att ha i pulkan när ni skall åka i mellandagarna. En soffa som jag tyckte var supersnygg, färgen är en väldigt fin grön nyans.Ni måste väl hålla med om att den är jättesnygg och ni vet det inte men den skulle passa väldigt bra hemma hos mig… hihi.Så blev det lite svarta plåtstolar och en väldigt snygg korg att ha allt möjligt i…En solspegel eller en rosa fåtölj, det är bara att välja passar hos de flesta. Det finns så mycket söta små prylar, men det gäller att veta var man skall ha dem hemma det kan bli för mycket ibland… då gäller det att klara av att ta bort det man tycker är överflödigt.

Som vanligt blir det lite till de små, kan vara bra att ha till lite småpaket… det är ju öppnandet som är roligast.En bild kan faktiskt ljuga, för den här Pelle Svanslös är väldigt liten… men väldigt söt. Nu hoppas jag att ni har fått några julklappstips som passar, ni vet väl att det skall vara många paket… hihi.

Nu önskar jag Er en mysig fredag och en härlig helg!

Kram Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Dec 15 2017 8:18 e m

  Jo jo, soffan är nog fin men grönt är ju inte min färg …. faktiskt avskyr jag grönt. Men jag ska kolla på renskinn, bra att ha när vi är i skogen med de små.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  • underbarahem / Dec 16 2017 4:41 f m

   Det är tur att vi gillar olika saker, det finns många gröna nyanser… jag gillar denna. Jag har köpt några renskinn som jag har ute, tycker att de fäller inne.
   Idag blir det snöbygge med de små…
   Du får också ha en fin helg!
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header och du får reda på viktig fakta. Dessutom finns det 33 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Hjärtligt välkommen hit. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: