Hoppa till innehåll
oktober 16, 2017 / underbarahem

En hel dag bland butiker i Göteborg!

Vilken härlig dag det har varit idag och den tillbringade jag i Göteborg, med trevligt sällskap. Kan det bli bättre tre tjejer som vandrar ut och in i butiker och inte nog med det vi har samma intresse också, kläder inredning och sitta på en mysig restaurang där man kan diskutera allt mellan himmel och jord… tummen upp.

Det blev några bilder tagna med min iPhone orkade inte dra med mig kameran, tänkte som så att det blir nog många kassar med hem… tro det eller ej, men det blev inga kassar med hem. Jag njöt av att bara gå runt och se på allt fint som finns och jag upptäckte att min stil har nog ändrats med åren, har fått en mera striktare stil… inte så många småprylar.

Den första butiken var Bolia, inte mycket med prylar men så snyggt…Alla dessa läckra lampor som är så fina, hade inte kunnat tänka mig dem för några år sedan. Även detta runda bord med den snygga skivan… läckert.Cos butiken med den vackra inredningen och de vackra kläderna, så smycket snyggt.Och så blev det en tur till Zara home, för lite inredning och hemtextil måste det bli.

Tinna är Västsveriges enda återförsäljare av Svenskt Tenn och Josef Frank. Svenskt Tenn grundades 1924 av Estrid Ericson. Kanske är Svenskt Tenn mest känt för sitt samarbete med den österrikiske arkitekten Josef Frank.Tillsammans utformade Josef Frank och Estrid Ericson en inredningsstil som blivit klassisk inom modern design.Lite läckra färger måste vi ha, en butik för de små och även för de stora… men så mycket läckert.Det här var perfekt, tre fåtöljer till tre trötta damer… visst är de läckra. Men det blev inte så mycket sittande utan vi fortsatte att vandra runt i Göteborg, var på jakt efter en god lunch.Gissa om det var skönt att sätta sig på bussen hem till Borås, det känns i fötter och ben efter en dags promenad ut och in i butiker.

Ha en skön kväll!

Kram Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

linda lii lundberg

Inredningsdesigner

And then there was !

Life is not about waiting for the storm to pass… It’s about Learning To Dance In The Rain.

Inredning & Guldkanter

Inredning_skönhet/hälsa_Vardagslyx

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Glen Snoddas.

Glen Snoddas blandade texter.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

"More than machinery, we need humanity."

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: