Skip to content
september 19, 2017 / underbarahem

Letar 2017 års heminredningstrender, har jag hittat dem?

Det var länge sedan jag var och kollade i en inredningsbutik, har inte haft någon lust. Men känner nu att det börjar bli dax att kolla in lite nytt, kanske man skulle byta ut något hemma. Eller bara njuta av allt fint och nytt inom inredning som kommer i höst, undrar vad som är aktuellt.

I går tog vi en tur till Skene och gjorde ett stopp vid Skene järn, där finns allt man kan önska sig både för tjejer och killar. Sen är det inte sagt vem som gillar vad, det är bara mycket fint att titta på där.Denna rosa soffgrupp tyckte jag var jättefin och allt som hör till, bordet tyckte jag var läckert… lite ovanligt.Som ni vet så gillar jag det grå och diffusa, väldigt snyggt tycker jag.Fortfarande guld och vitt, men jag gillar nog det mörka också det får inte bli för mycket utav det vita.Detta passar mig perfekt, lite mörkare och mässing… väldigt snygga löpare låg det i hyllan. En köksbänk med diverse prylar på, tänk om man fick göra om hemma eller kanske det bästa vore att bygga ett nytt hus… det är så mycket jag vill ha. Det är väldigt snyggt med det röda mot det mörka, fast det är klart när man tröttnar på det röda så får man ju byta igen… ojoj, vilket dilemma.

Nu har jag fått min inredningsådra tillfredsställt ett tag, men jag vet fortfarande inte vad som hösten 2017 har att erbjuda för inredningstrender. Kollade in tidningen Elle Dekoration de listade 7 inredningstrender i höst.

1. Naturmaterial

2. Jordnära färgskala

3. Gula toner

4. Sammet

5. Metall och stål

6. Färgglada mönster

7. Unika detaljer

Det var väldigt kul att sitta och läsa allt detta och de här 7 trenderna som är listade stämmer väldigt bra på mig. Det får nog bli ett nytt hus i alla fall… skojade bara, är nöjd med det jag har.

Nu är jag så nyfiken på vad de har skrivit mera, så jag skall sätta mig och läsa om allt nytt eller är det nytt… kanske sådant man redan har och kan ta fram ur garderoben.

Nu önskar jag Er en skön kväll!

Kram Birgitta

Annonser

4 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Sep 19 2017 6:18 e m

  Jag hinner inte med dina inlägg, du är flitig!
  Elles lista är precis som jag vill ha det, kanske inte för färgstarkt förstås. Vitt överallt är in min grej, det bli förfärligt tråkigt men blandar man med trä och naturfärger blir det snyggt. Det är kul att titta runt och det är ju som klädmodet, det växlar så fort.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  • underbarahem / Sep 19 2017 6:58 e m

   Det är så kul att skriva och fota, det ger mig så mycket att blogga. Kul att söka efter svar och kunna ge svar. Håller med dig vad det gäller vitt… kan bli lite tråkigt. Tycker om de 7 trenderna…
   Kram Birgitta

 2. petrasparlor / Sep 19 2017 6:53 e m

  Men va mycket snyggt.
  Mycket man vill ha från dom bilderna.

  //Petra

  • underbarahem / Sep 19 2017 6:59 e m

   Tycker detsamma, men ibland räcker det att gå omkring och titta…
   Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Inredning & Guldkanter

Inredning_skönhet/hälsa_Vardagslyx

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

"More than machinery, we need humanity."

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: