Skip to content
augusti 4, 2017 / underbarahem

Muren kom fram och hyresgäster i stubben!

Nu är semestern slut och man kan njuta av en vanlig helg. Hoppas att det blir bättre väder nästa vecka det ser så ut, men de ändrar väderrapporterna dag för dag. Kan inte skryta med så många baddagar, fast några har det blivit och den första var i slutet på maj… även bad i havet har det blivit.

Idag fick jag ett ryck och började rensa på ett ställe som är bortglömt, det är svårt också att plantera där för det ligger bakom huset. För många år sedan hade vi stenar som var över efter stenläggningen vid växthuset, lite jobbigt att köra iväg dessa så det fick bli en liten stenmur uppe på det vi kallar platån. Planterade sedan växter där som fick sköta sig själva och det gjorde de så bra att den lilla stenmuren försvann… men nu har den kommit fram.Det var även en kompost som man kan se lite av bakom vindan… en ny och fin vinda. Men eftersom åren går så grånar allt, det känner man ju till … hihi. Vindan tog en annan färg, men funkar fortfarande lika bra och det grå träslaget gillas av mig.

Denna otroliga humleport går vi i genom när vi går upp till platån, en spännande plats för M&M där de håller till när de busar med farmor och farfar.Så här blev det när vi tog fram stenmuren, nu gäller det bara att gräset börjar att växa det hade inte haft en chans förut. Som ni kan se så är komposten borta, vi var lite dåliga på att hålla den igång… det var en konst som vi inte klarade.

Här är också en hörna vid den gamla ekstubben som är väldigt svår att göra något åt, men som ni ser så har någon tagit denna plats i besittning. Så den får nog vara som den är, hoppas att vår hyresgäst trivs.Hyresgästen ser ut att ha installerat sig, till och med flaskor utanför dörren undrar vad det är i dem eller skall vara. Vi brukar läsa en bok som heter Piff och Puff byter bo för de små godingarna, det är mina söners gamla böcker väldigt uppskattade… kanske påminner om boken.Här ser ni att möblemanget inte har kommit än och det är stampat jordgolv, men det gör nog ingenting. Skall bli kul att se vad M&M tycker om detta stubbhus och vi får fantisera om vilka som bor där.

Nu skiner solen och det är en härlig fredag, då gäller det att ta tillvara den och njuta av helgen… för på måndag är det dax att träffa alla underbara jobbarkompisar.

Många kramar från Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
 1. petrasparlor / Aug 6 2017 8:25 e m

  Du fixar och gör så mycket fint.

  //Petra

  • underbarahem / Aug 7 2017 2:15 f m

   Det är kul och spännande att göra saker för godingarna.
   Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: