Skip to content
januari 20, 2017 / underbarahem

Barn, hästar, lera och sågspån allt på en gång!

Vilken dag det har varit idag, sol och klarblå himmel kan det bli bättre. Har varit ledig och passade på att hjälpa de små godungarnas mamma att hämta hem sågspån till hästarna, perfekt att ha i boxarna. Som tur var så fick vi hjälp av M&M, det är ganska jobbigt att fylla säckar det blir ett ganska stort antal.Det är nämligen så att våra säckar fyller vi för hand, så det är inte den stora maskinen som gör det…

När vi kom hem så skulle säckarna in i ladan, då undrade man var det verkligen nödvändigt att fylla dem så fulla. När vi körde in säckarna så passade M&M på att leka i leran, finns det något roligare.mm-i-leraNu är det en jobbig tid framöver, marken är hård men leran är mjuk. Visst är det lyckliga barn som får känna på det fantastiska… lerkladd.milton-pa-motorcykelHann inte ta en bild när Milton snubblade i leran och åkte på mage, det han var mest orolig för var att han blev kladdig om händerna…leriga-stovlarNu är alla säckarna inne och hoppas att hästarna uppskattar allt slit… för det gör de väl?

Nu tänker jag sätta mig med ett glas vin och njuta efter en härlig ledig dag, kunde inte ha blivit bättre än att vara tillsammans med mina kära. I morgon blir det kalas för lille Milton som blir tre år, då är det bara att packa ihop presenterna och dra till Norrgården.

Nu önskar jag Er en underbar fredagskväll och en härlig helg!

Många kramar från Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header och du får reda på viktig fakta. Dessutom finns det 33 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Hjärtligt välkommen hit. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: