Skip to content
november 10, 2016 / underbarahem

Inreda med industristil – Slitet, opolerat med en rå känsla!

När jag åker hem från jobbet på kvällarna så hinner man tänka mycket, det blir lite av varje. Idag satt jag och funderade på olika inredningsstilar, det finns så mycket snyggt. Egentligen så har jag alltid gillat den industriella och ruffiga stilen, tycker att det passar mig väldigt bra.

Saknar verkligen min föräldrar, min pappa var expert på att hitta sådana saker och min mamma kunde fixa allt när det gällde hantverk… önskar att jag hade lärt mig mycket mera. Fast min pappa hade nog skrattat åt mig när jag ville ha rostiga saker och till exempel när jag hängde in sladdlampor.sladdlampor3Det är väl konstigt i alla fall vilka olika stilar det finns, men jag undrar om det smittar av sig på barnen… man påverkar säkert. Sonen köpte en bordslampa, taklampa och golvlampa gjord av vanliga rör. Jag tycker att det är en kul och häftig inrednings pryl.rorlampa-novHan har även fått tag på ett plåtskåp, han sökte på nätet men hittade inget som han ville ha. Då tänkte jag till och kollade på jobbet, där fanns det ett skåp som var perfekt i storlek och utseende… det var bara att beställa, det kan finnas närmare än man tror, hihi.platskapnov2platskapnov3Spegeln blev pricken över i:et, kul när man får tag på något som man gillar. Hade gärna köpt ett sådant plåtskåp, men det är platsbrist… får nog slänga ut något annat då.

Nu är jag ledig i fyra dagar och då skall vi försöka få upp isolertälttet som jag har köpt… rädda växter mot kyla, heter helgens projekt.

Många kramar från Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: