Skip to content
oktober 13, 2016 / underbarahem

För det är man värd…hihi!

Ibland så måste man frångå principerna att inte köpa prylar, idag var en sådan dag. Eftersom jag gillar att laga mat så blir det ganska mycket med olika oljor och kryddor. Nu är det så att min kryddlåda börjar bli för liten och kände mig tvungen att köpa en ny… ojoj. Det fick bli en marmorbricka och det visade sig att alla mina flaskor fick plats, kände att det var ett bra köp jag hade gjort.kryddstallKan få plats med en flaska till, men mer är det inte. Det finns så många olika kryddor och oljor så det är svårt att låta bli att köpa, brukar alltid bli en flaska när jag är till Saluhallen på Hofsnäs… men jag gör åt mycket också.kryddstall2Det bästa med brickan är att man ser de olika sorterna bättre, det är väldigt många med smak av vitlök den kryddan är den bästa tycker jag.

Soldatens-ärtsoppa

Men nu är det torsdag och det blir soldatens ärtsoppa, då får det bli fransk senap som sätter smak i soppan och en god brödbit med ost på… hoppar vitlöken den här gången.

Är ledig i morgon så då blir det kanske lite trädgårdsjobb, skall fixa till i växthuset för vinterförvaring av mina växter.

Vet inte något år som jag har haft växterna ute så länge som i höst, olivträden klarar kyla men de andra växterna är helt otroligt att de har klarat sig så bra.

Kan även bli en tur till någon blomsterbutik för inköp av lite höstväxter när jag nu skall ställa undan de andra i växthuset. Fick av grannen en trollhasselgren som jag skall sätta lite ljus i och hänga på altanen… tror att det var trollhassel.

Ha en skön kväll!

Många kramar Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: