Skip to content
oktober 3, 2016 / underbarahem

Ena dagen kalas, andra dagen en vandring i stadsdelen Haga!

Igår blev det 4-års kalas för Millian, han fyllde förra helgen men vi firade honom den här helgen också. Med smörgåstårta som sonen hade gjort och det gör han med bravur, den är god och väldigt fint dekorerad…

Smörgåstårtor-på-Miltons-dopDe här smörgåstårtorna gjorde sonen på dopet, men den han gjorde på Millians kalas var lika god som dessa. Väldigt saftiga och smakrika och det bästa är att det är väldigt lite majonnäs i den. Det var strykande åtgång på smörgåstårtan och även 4-års gräddtårtan. Den blev jättefin och god, kul med en form som ser ut som en fyra.4-ars-kalas34-ars-kalasSen blev det en tur till Göteborg, underbart oktoberväder kunde inte ha blivit bättre. Gick till stadsdelen Haga där blev en del besök i butiker, kul att se lite höstnytt men just nu var det inget som jag behövde. Hade inte en enda påse med mig hem, det kan man kalla för fönstertittande. Det blev en god fisksoppa på restaurang Sjöboden, efter detta vandrade vi mätta och belåtna i Haga. Det blev många besök i butiker, men hittade ingenting som jag ville ha. Besökte Butiken Oliven där finns massor av gott, men måste göra slut på det jag har hemma först… ojoj, så förståndig jag har blivit.gbginredning2016inredning2016gbgspegelgbgSen blev det ett besök i en barnklädes och leksaksbutik, så mycket fint men jag konstaterade att mina barnbarn börjar bli för stora för dessa kläder och prylar.barnbutikbutik-olivenNär vi var färdiga med Haga gick vi Kungsgatan där finns massor av härliga butiker, vi försökte kolla in höstens trender. Men med en klarblå himmel och värme så var det lite svårt att få höstkänslan att infinna sig.cosSå det fick bli en kaffe och kanelbulle innan vi tog bussen hem till Borås. Vädret var lika fint hela vägen hem, detta bäddar för en kall natt… frost på G. Så fiberväven kom fram och blommorna i trädgården blev övertäckta, har en del växter som skall sparas.

Nu är det bara att sätta sig ner och känna sig stolt, inget nytt i garderoben den här gången.

Ha en underbar kväll!

Många kramar Birgitta

 

Advertisements

2 kommentarer

Kommentera
 1. petrasparlor / Okt 3 2016 9:12 e m

  Du ser ut att ha haft en kanon helg. Fint kalas och en tur till Göteborg. Hoppas komma iväg med mina tjejer till Göteborg till helgen som kommer.

  //Petra

  • underbarahem / Okt 4 2016 2:35 f m

   Det är mysigt att gå i Göteborg och speciellt Haga. Hoppas att vädret håller i sig, så att ni får ett lika underbart väder.
   Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: