Skip to content
september 2, 2016 / underbarahem

En fredag med lite av varje!

En ledig fredag med varierande uppgifter, från morgon till kväll. Började fredagen med en kopp kaffe ute i morgonsolen, sen fortsatte vi med lite fixande i trädgården. Vid middagstid ringer sonen och vill ha hjälp,det är klart att vi ställer upp.

När L hjälpte sonen så tog jag och de små godingarna en tur ut i skogen, tänk så mycket man kan uppleva. Vi var tvungna att vara tysta enligt Mille, annars kunde träden ramla omkull… hmm, men det var bäst att vara tyst. Helt plötsligt gick vi i en djungel och det kunde komma massa farliga djur. Sen blir man ju lite trött så det är dax för lite rast, de små godingarna placerade farmor i mossan och satte igång att leka… en traktor och dumpers måste vara med.M&M-i-skogenVi gick förbi en plats med skylten tjärbränna, undrar vad det har varit där… Mille var full av ideér.TjätbrännaMen det var nog en källare med monster trodde de små godingarna och sa det utan rädsla. Härligt när man kan se spänningen i det hela och fantisera.HästarSågspånSen var det dax att hjälpa sonens sambo att hämta hem lite spån till hästarna, det var inte det lättaste vi fick lasta för hand. Men det blev ganska många säckar, envisa som vi är.Fredag-2sept2016När vi kom hem fick det bli en stund på altanen med tidningen Leva&Bo och något gott att dricka, så var min lediga fredag och måste erkänna att jag gillade den.

Ha en skön kväll och en underbar helg!

Många kramar från Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: