Skip to content
september 1, 2016 / underbarahem

En lat trädgårdsmästare som tittar ut över sina domäner!

Det är otroligt vilken växtkraft det är i augusti månad, det är den månad jag tycker att det växer mest. Alla blommor och buskar är som frodigast och blivit väldigt stora. Det är så mysigt att gå runt och titta, passar även på att smaka på vindruvorna och de  amerikanska blåbären.

Jag skaffade en trädgårdsmästare för några år sedan, men han är väldigt lat och står mest och tittar ut över trädgården… hihi.Late-trädgårdsmästareSå trädgårdsarbetet får L och jag sköta själva, det är tur att han är billig i maten vår trädgårdsmästare. Just nu så växer gräsmattan så mycket att vi klipper varannan dag, det är lite jobbigt för gräsmattan är aldrig riktigt torr.

Detta är vad vår trädgårdsmästare tittar på:Gul-rudbeckia2016Blommor-vid-dammenKärleksört-jalusiOdlar kinesisk vitlök i växthuset, använder det inte så mycket utan plockar mest in blommorna… de är väldigt fina och håller länge.Kinesisk-gräslök2016Detta var vad jag kollade på i vår trädgård, som ni vet så går jag en tur varje dag när jag kommer hem från jobbet. Det är rogivande efter en hektisk dag på jobbet… det hjälper faktiskt.

Nu skall vi äta en svensk pizza med bacon i… mums. Hoppas att ni har en lika skön kväll som jag och njuter av det vackra vädret.

Många kramar från Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Sep 1 2016 7:27 e m

  Trädgården är rogivande, jag håller med! Och särskilt på hösten när kraven på passning inte är så stora (även om ogräset växer ständigt).
  Ha det fint, imorgon är det fredag!
  Kram Eva

  • underbarahem / Sep 1 2016 7:31 e m

   Ja, i morgon är det fredag och jag är ledig. Får se vad man hittar på då, kan det bli en tur till de små godingarna tro. Eller så kommer jag bara att njuta av ledigheten hemma.
   Ha det bra!
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: