Skip to content
augusti 2, 2016 / underbarahem

Tänk vad tiden går, det känns som igår!

Idag är det 38 år sedan vår äldste son föddes, så fort tiden går… tur att man inte blir äldre själv, hihi. Idag tillbringade han dagen på hustaket för att hjälpa sin bror. Han ser ut att må väldigt bra där han sitter vid skorstenen i solens sken…Mikael-fyller-renoveringVi fortsätter att hjälpa den andre sonen och sambo med renovering av huset, finns ingenting som är rakt på ett gammalt hus. Men fint kommer det att bli, med ny panel färg och givetvis takpannor.Mikael-på-taketJag gillar verkligen grunden på huset, snyggt med dessa stora stenblock… men ojoj så mycket arbete.LiljaMitt upp i allt detta står en ensam lilja och doftar så ljuvligt. När de köpte gården, så kunde man inte se den. Måste ha legat i jorden och väntat på att få komma upp och glädja sina nya ägare med all sin prakt.Lille-SaniyDetta är gårdens lilla nyförvärv, söt som bara den. Väldigt härligt temperament, bara lite busig.

Efter en arbetsdag är det bäst att sätta sig ner och ta det lugnt och man somnar gott på kvällen. I morgon blir det en tur in till stan för att lämna blod, man är ju blodgivare och det behövs mycket av den varan.

Ha en underbar kväll!

Många kramar från Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: