Skip to content
mars 23, 2016 / underbarahem

Hallå var är ni alla blommor i trädgården?

Vilken härlig dag det har varit idag, lite kallt fortfarande men skönt. Tänkte att nu är det väldigt många blommor som har kommit upp i trädgården, så när jag kom hem så gick jag en tur i trädgården… det var inte mycket som hade kommit upp.

Detta var vad som hade kommit upp…Julros22016En Julros är ett säkert kort den blommar tappert, fast vid den här tiden på året brukar den vara större.Lungört2016Lungörten har börjat komma så smått, men det är samma där är fortfarande ganska liten.Gullvivor2016Gullvivorna börjar komma upp, men det tar nog ett tag till innan blommorna visar sig.Julrosor32016Den här julrosen planterade jag förra året efter att jag hade haft den inne, den är väldigt fin och blommar lite bättre än de gamla.

Det här inlägget skriver jag ovanligt sent, brukar skriva direkt som jag kommer hem från jobbet. Men när jag kom hem så hade jag besök av de små gullungarna och efter att vi har ätit pannkaka, lekt och tittat på barnprogram så var det sängen… nu sover de sött.

Snart sover jag också sött, en jobbardag till i morgon så är jag ledig!

Många kramar Birgitta

Annonser

4 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Mar 24 2016 5:39 e m

  Jag gillar det här när det går sakta i trädgården, jag vill hinna upptäcka allt. Och det är ju bara mars än och vi har nattfrost och påskvädret verkar inte bli så bra så det håller igen lite.
  År i stugan och ska fira påsk, gott med lite extra ledigt. Lille Willie fick feber idag men jag hoppas det inte är så farligt utan de kan komma hit imorgon och vara med oss i påsk.
  Ha en riktigt skön ledighet och en glad påsk!
  Kram Eva

  • underbarahem / Mar 24 2016 6:15 e m

   Det har du alldeles rätt i, man skall inte ha bråttom. Här är det också frost på nätterna, men på dagen har det varit varmt. Vi har haft de små godingarna hos oss i natt, inte alls kul att åka till jobbet. Hoppas att lille Willie blir fort bra, så att ni kan mysa ihop och han en härlig påsk helg.
   Ha en go och gla påsk!
   Kram Birgitta

 2. A House With A View / Mar 24 2016 10:46 e m

  Vad härligt att det börjat komma upp växter hos dig, våren är på väg 🙂 Här hos mig ligger allt nere, jag får nog vänta ett tag till tyvärr, har inte sett till något alls i rabatten hittills 😦 Längtar till en riktigt varm och fin dag, att sitta invid husväggen med en kopp the. När tillfället kommit har jag varit på jobbet eller haft annat för mig. Börjar fundera lite över att fröa inför sommarsäsongen men har inte kommit igång än.

  Kramizar aka

  • underbarahem / Mar 25 2016 6:39 f m

   Det har börjat komma lite i landen, men sakta går det. Hoppas att efter det här lilla regnet som har varit, så kanske det sätter fart. Så länge så får man väl pryda med arrangemang i kruka.
   Brukar aldrig så, har ingen plats att ställa sålådorna. Köper färdiga plantor i stället. Vi har en stor plantskola och blomsterlandet i närheten, så det är inte svårt att bli frestad.
   Många Påskkramar Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: