Skip to content
februari 8, 2016 / underbarahem

Den vill jag ha!

Nu har jag varit ledig i fyra dagar, visst är det skönt med ledighet… men nu längtar jag till jobbet. Har som sagt var lite svårt för att bara vara, utan jag vill gärna fixa och greja. Idag har det regnat och då menar jag verkligen regnat… det har bara öst ner. Efter att jag har fixat inne, för ut gick inte att vara utan full regnmundering så åkte jag till blomsterlandet. Funderade på om jag skulle testa och köpa några blommor som jag kan ställa på bordet vid entrén, man kan ju ta in dem om det blir för mycket frost. Men det visar jag i morgon vad det blev…

Nu måste jag bara visa vilken underbar hylla jag såg på blomsterlandet i deras mysiga, vet inte riktigt vad jag skall kalla den… men det får bli skafferi.Skafferi-med-plåthyllaKolla in hyllan visst är den fin, har aldrig sett någon sådan. Tänk om det bara var att slänga ut det man har och köpa nytt, men nu går ju inte det utan man får fundera ut i stället var man skulle kunna ställa den. Nu är det nog så att på den platsen den står passar den utmärkt, bara miljön är underbar.Skafferi-med-mycket-gottPlåthylla-med-godis-iHyllan är av plåt och det gör inte saken sämre, gillar verkligen utseende på hela hyllan. Även innehållet ser så läckert ut, man får verkligen fixarlust när man gör ett besök.Plåthylla2016febPlåthylla-feb2016-Härligt när man blir riktigt taggad att göra en massa saker, hoppas bara att det inte blir mera snö och att graderna håller sig mellan 0°och -3° och givetvis sol kan man beställa detta?

Nu får det bli lite rester från helgens middag och det är inte helt fel, fast vilket skall vi välja fisk eller kyckling… som ni ser så lagar jag för flera fast vi bara är två.

Ha en skön måndagskväll!

Kram Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: