Skip to content
januari 24, 2016 / underbarahem

Mat och Resmässa på Åhaga 2016

Igår var det den sedvanliga mat och resmässa på Åhaga, jag och Millian var givetvis där. Vi är alltid där direkt när de öppnar. så vi slipper att trängas med allt folk. Det är bara att vandra omkring och njuta av allt gott, man kan verkligen äta sig mätt där.Åhaga-mat-2016Som ni ser så var det fritt fram, lite skillnad mot när vi gick därifrån. Kolla in alla chipsen där borta, som vanligt är det erbjudande som man inte kan motstå. Det fanns många erbjudande på resor, men det hoppade vi över… när det fanns mat att provsmaka… hihiÅhaga-mat-2016-2Åhaga-mat-2016-7Bullar och limpor köpte vi det både luktar och ser gott ut, så vi kunde inte motstå.Åhaga-mat-2016-5Här har vi storsmakaren i aktion, går loss på lite hembakat. Fast chokladkakorna gillade han inte, så farmor fick rycka in och äta upp.Åhaga-mat-2016-6Många kramar delades det ut av dessa kramgoa nallar, men Millian avstod kollade in på avstånd.Åhaga-mat-2016-3Här är det ost som skall smakas, undrar vad Millian tänker på han ser lite sammanbiten ut. Han tänker nog ” ta bilden farmor så att jag får smaka ost”. Åhaga-mat-2016-4När man ser ett sådant här upplägg så blir man glad, härliga underbara färger och gott dessutom. Vi köpte faktiskt en låda jordgubbar, var lite tveksam men så goda de var.Åhaga-mat-2016-12Ibland får man bli lite busig när farmor tar kort, det luktade så gott om kryddorna så Millian ramlade nästan baklänges. Längtar efter att kunna gå ut i växthuset och lukta på alla kryddorna.Åhaga-mat-2016-10En paus fika måste man ha, det är tröttsamt att gå runt och smaka. Millian ser väldigt avslappnad ut där han sitter och funderar.Åhaga-mat-2016-8Det har blivit ett måste att vi går in och tittar på när vattnet forsa och alla statyerna som står på baksidan, det är en glasruta som man kan stå på och titta ner på vattnet… men ibland måste man vara försiktig.

Åhaga-mat-2016-9Åhaga-mat-2016-11Åhaga-mat-2016-14

Detta var en mysig dag på Åhaga, nästa besök blir trädgårdsmässan som brukar vara i april. Då blir det många kryddor och blommor att lukta på.

När vi kom hem och plockade upp det vi hade köpt, så var jag tvungen att ta en bild på jordgubbarna… vacker färg och mycket god smak.Åhaga-mat-2016-15Är ledig i morgon, så det kommer nog att bli en långpromenad. Får lov att titta till mina växter i växthuset, de behöver nog vattnas.

Ha en skön kväll!

Många kramar från Birgitta

Annonser

6 kommentarer

Kommentera
 1. petrasparlor / Jan 24 2016 9:35 e m

  Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft.
  Och jordgubbarna så riktigt goda ut.

  //Petra

  • underbarahem / Jan 25 2016 2:56 f m

   Det var jättemysigt, tur att man är där i tid annars blir det trängsel.
   Ha en bra dag!
   Birgitta

 2. Eva / Jan 25 2016 7:22 e m

  Då kom jag inte till Åhaga denna gång heller eftersom vi var i Stockholm. Sötaste Millian, jag blir lite kär i honom (men jag har ju två sötingar själv förstås).
  Kram Eva

 3. underbarahem / Jan 25 2016 7:34 e m

  Det går flera tåg kan man säga i alla fall när det gäller mässorna på Åhaga lokstallar… hihi. Millian är underbar att ha med sig, gillar verkligen att gå omkring och provsmaka. Nästa gång hoppas jag att Milton är med, men kände att det blev nog lite jobbigt att ha med sig båda själv. Det är underbart med de små godingarna, igår åkte L snowracer med Millian och Milton säkert minst 25 år sedan… hihi
  Kram Birgitta

 4. A House With A View / Jan 26 2016 4:47 e m

  Vilken superhärlig dag!! Trevligt och urgulligt sällskap (han är ju söt som socker) och så himla mycket gott att smaska på – perfekt med andra ord!!

  Kramar aka

  • underbarahem / Jan 26 2016 6:14 e m

   Ja det var en perfekt dag, med ett super trevligt sällskap. Millian har varit med så många gånger på Åhaga så han vet precis hur man skall göra. Och han smakar verkligen på allt…
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: