Skip to content
oktober 29, 2015 / underbarahem

Nu byggs det för fullt i vardagsrummet!

Som ni ser så blev det inte så mycket gjort när jag kom hem från jobbet, jo förresten det blev det… vi byggde lego och järnväg. Har man en gång kommit ner på golvet så är det bäst att sitta där en stund, för det är jobbigt att ta sig upp… hihi. Det är kul med lego, det var den bästa leksaken de har kommit på… både för stora och små.Millian-och-Milton-hos-farfarNu är det snart dax för halloween, men det är något som vi egentligen inte firar hos oss. Brukar sätta ut den svarta påskkärringen och lite prydnadspumpor, det räcker. Förra året var det inte någon som kom och tiggde godis och tur är väl det.Hallown näraVårt största barnbarn var utklädd på dagis och sötare vampyr får man leta efter. Fast jag tror inte att han var så glad av minen att döma.Millian vampyrVi får se om han kommer med lillebror som två små vampyrer, kan det vara godis som de är ute efter? Det är bäst att köpa och ha hemma, man vet aldrig om det kommer några.

Nu har de små godingarna åkt hem, misstänker att det blir sängen nästan på en gång… de var trötta när de åkte. Jag är nog lika trött efter en intensiv vecka på jobbet, med utförsäljning på lampor… det var perfekt nu när det är så mörkt.

Ha en skön kväll!

Kram Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
  1. Petra / Okt 30 2015 10:35 f m

    Det var den sötaste vampyren jag sett 😉 Vilka fina mosshjärtan i hönsnät du hade i ett tidigare inlägg. Jag önskar jag kunde göra snygga blomsterarr och sånt.
    Ha en skön fredag kväll och en underbar helg.
    Kram Petra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: