Skip to content
augusti 9, 2015 / underbarahem

Underbart väder och Matens dag på Hofsnäs!

Detta är bara ett måste och speciellt när vädret är så underbart, nu är det Matens dag på Hofsnäs som jag menar.Matens-dag-2015 Vi tog Millian med oss och åkte dit i tid trodde vi, de öppnar klockan 10,00 och vi var där före10,00… det var redan ganska mycket folk.Matens-dag-2015-7

Millian gillar att gå och smaka på allt som bjuds, så måste man vara där i tid. Eftersom han är liten så är det svårt att hålla sig framme vid de goda korvarna och ostarna…det är tur att farmor är med och banar väg. Jag tror att han hann med att smaka på allt, fick lov att köpa kalvdans för han ville bara ha mera… halloumi och fetaost gillade han verkligen.Matens-dag-2015-4Matens-dag-2015-5Söta små och stora kaniner fanns det också, nu är ju Millian van vid djur så kaninerna och hönsen kastade han bara en liten blick på.Matens-dag-2015-8

Sjuhärads honung kunde du givetvis köpa där, man kan verkligen kalla det när producerat… vi bor nästan grannar med bina.Matens-dag2014-12

Det är konstigt i alla fall, han har leksakstraktorer hemma, ändå så var han tvungen att testa dessa. Det kunde nästan ha blivit ett traktor race.Matens-dag-2015-6När vi hade gått runt och tittat en stund, så var vi tvungna att köpa glass… ett måste i denna härliga värme. Vi gick upp till kafét i herrgården, där var det många som hade tänkt likadant. Så under tiden jag stod och köade tog jag några bilder på allt det goda som fanns att köpa… måste vara svårt att motstå.
Matens-dag-2015-10Matens-dag-2015-11Matens-dag-2015-12Ett måste är saluhallen med dess mysiga atmosfär, det var inte så länge sedan jag var där så idag blev det bara godis till M&M.Matens-dag-saluhall-2015-17Matens-dag-saluhall-2015-15Matens-dag-saluhall-2015-14Matens-dag-saluhall-2015-Men det bästa av allt enligt Millian var traktorerna, det finns en traktor hemma på gården, men det gick knappt att slita honom därifrån.Matens-dag-2015-3Millian-Matens-dag-2015Millian-traktor-Matens-dag-2015Millian-traktor-Matens-dag-2015-13Matens-dag-2015-2Den helgen har varit väldigt intensiv så nu är det skönt att sätta sig ner och bara njuta av allt vi har upplevt. I morgon börjar jobbet igen, skall faktiskt bli skönt att komma tillbaka. Det är bara att hoppas att kvällarna bjuder på sol och värme… kanske nästa helg blir lika skön.

Ha det bra!

Kram Birgitta

Annonser

8 kommentarer

Kommentera
 1. A House With A View / Aug 9 2015 4:53 e m

  Vilken underbar utflykt! Så kul att prova lite gott att äta, skulle gärna göra ett besök dit! Så kul med traktor-race, gissar att en viss liten herre somnar ovaggad ikväll 🙂

  kramiz aka

  • underbarahem / Aug 9 2015 5:24 e m

   När vi lämnade av honom hemma, frågade jag om han ville lägga sig en stund… han svarade ja utan några protester. Han klättrade upp i våningssängen direkt. Vi hade verkligen tur med vädret, summan av detta… en underbar dag!
   Kram Birgitta

 2. Jessica / Aug 9 2015 4:56 e m

  Hej!vilken trevlig dag 🙂 mycket godsaker som bjöds!!roligt när man kan ta barnbarnen på små utflykter,och rå om dem lite var för sig! detta härliga väder vill man ha mer av 🙂 kram Jessica

  • underbarahem / Aug 9 2015 5:29 e m

   Det har varit en underbar helg!
   Fredag kräftpremiär!
   Lördag Jeepträff!
   Söndag Matens dag Hofsnäs!
   Och på detta ett soligt och varmt väder… Härligt, Härligt
   Kram Birgitta

 3. Eva / Aug 9 2015 7:06 e m

  Jag bara MÅSTE till Hofsnäs nån gång!!!
  Lille Millian har verkligen ett maskinintresse, man ser tidigt vad de små har för läggning.
  På något sätt ska det bli skönt att jobba igen och komma in i vardagen.
  Kram Eva

  • underbarahem / Aug 9 2015 7:21 e m

   Ja han gillar verkligen maskiner, han blir nog en bonde när han blir stor… tror hans mamma. Med detta väder idag så har det varit underbart, det är en väldigt fin plats att vistas på.
   Ha det bra!
   Kram Birgitta

 4. Christine / Aug 11 2015 4:59 f m

  Men oj så mycket ni fick se där.. Häftiga namn på öl..Anna-lenas lätta kyss,, hahah…Fint porslin o häftiga plattor.Traktorerna är nog häftigt för en liten kille…o kalvdans, vauv, det gör jag nu lite nu som då då vi har kor..ha en bra dag!

  • underbarahem / Aug 11 2015 6:07 e m

   Det var en underbar dag på Hofsnäs, så mycket att se. Millian gillade verkligen att provsmaka, men mest av allt traktorerna. Det får bli en tur dit en kväll efter jobbet och avnjuta en glass, kanske ett bad?
   Ha det bra!
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: