Skip to content
augusti 6, 2015 / underbarahem

Ännu en härlig solig dag på landet!

När man köper en liten gård så är det väldigt mycket att göra, speciellt om den är byggd på början av 1900-talet. Det är tur att sonen alltid har gillat att fixa och greja, tror att dessa anlag kommer från min morfar han var riktigt klurig och påhittig.

Givetvis är det tur att han har en sambo som är lika händig och gillar att fixa med massor av grejer, skall ta en bild på hästhuvudena som hon har gjort… superfina.Målning-på-hög-nivåJust nu är det stallet som får sig en make over, om ni inte ser detta så är det väldigt högt… men nu är det målat och det blev snyggt på det gamla virket. Fönstret är nyinsatt så att det blir lite mera ljus inne i stallet.Nya-fönster-i-stalletSå blir det nya fönster på framsidan, först tänkte jag att det duger väl med de gamla. Men när jag ser de nya fönstren så ändrar jag mig direkt, tycker att det blir kanon fint.Kalkon-på-rymmenLivet på gården är inte alltid så lätt, vi hade en rymmare som tyckte att gräset var grönare på andra sidan. Men då rykte farmor ut och fick med sig kalkonen in i hönshuset, han gick ut på baksidan men in på framsidan…lättlurad.Se-upp-för-hönornaDen här skylten bryr han sig inte om, han och sex till kalkoner är kompis med hönorna.

Detta var ännu en härlig dag med sonen hans sambo, de små barnbarnen och givetvis alla djuren. Till helgen blir det en Jeepträff på lördag och Matens dag på Hofsnäs på söndag… sen är semestern slut.

Nu skall vi äta lite enkelt, det får bli fläskpannkaka… Efter att ha varit ute en hel dag i solen så känns det, ögonen faller lätt igen.

Ha en skön kväll!

Kram Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Aug 7 2015 7:09 e m

  Livet på landet är slitsamt men det är också härligt! Vi hade kalkoner när jag var barn och jösses vilket väsen de kunde föra, vi hade många kalkoner.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  • underbarahem / Aug 7 2015 7:34 e m

   Ja, de har fullt upp hela tiden. Det är sju kalkoner, men många höns. Har jagat in kalkoner i dag också. Ikväll har det varit kräftpremiär, vi fiskar inte men det är kul att titta.
   Ha en skön helg!
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: