Skip to content
juli 22, 2015 / underbarahem

Nu är mitt jalusi på plats!

Detta med återvinning är bra, bara man kommer på vad man skall göra. Den äldste sonen gjorde om hemma och slängde en del saker som han inte ville ha, bland annat ett jalusi som jag tyckte var snyggt. Det har stått i växthuset i två år, men nu har jag kommit på vad jag vill göra med det och var jag vill ha det. Nu fattades bara något att fästa det i så var det klart, givetvis behövde jag hjälp… L och sonen ställde upp. Eftersom min yngste son har en gård, så finns det en hel del i gömmorna bland annat störar som hade varit till att hässja hö…. de passade perfekt.Jalusi-i-landetJalusi-i-landet2Det mysiga är att man kan se igenom det, så det blir inte alldeles tätt. Snart blommar kärleksörten den kommer att lysa fint bredvid jalusiet.
Jalusi-i-landet3Jalusi-i-landet4Den lilla sköldpaddan har varit med om en hel del, står där vinter som sommar… några bitar har gått ur betongen men det gör ingenting.
Jalusi-i-landet5Jalusi-i-landet6Nu kan jag sitta vid dammen och se jalusiet som en prydnad och skydd, vad det skall skydda mot vet jag inte men bra känns det i alla fall.

En lite grej varje dag då känner jag mig nöjd, har lite svårt för att sitta still. Lite sol och värme så kan jag sätta mig och njuta med en bra inrednings eller trädgårds tidning, men som vädret är nu gäller det att hålla igång så att man inte fryser.

Ha det underbart alla vänner!

Kram Birgitta

Annonser

6 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Jul 22 2015 8:23 e m

  Vilka härliga idéer du kommer på till din frodiga trädgård!
  Kramar Eva

  • underbarahem / Jul 23 2015 5:46 f m

   Tackar, vill ha lite höjd på trädgården och inte bara med växter…jag gillar det materialet också. Nu kan jag sitta vid dammen och njuta, bara de varma sommarkvällarna ville infinna sig.
   Ha det bra!
   Kram Birgitta

 2. petrasparlor / Jul 22 2015 8:40 e m

  Vilken kul idé, riktigt snyggt också.

  //Petra

  • underbarahem / Jul 23 2015 5:51 f m

   Tackar, precis som jag ville ha det…nu kommer lerkrukan fram mycket mera också. Det är så kul att fixa, tänk om man kunde fixa lite värme också.
   Ha det bra!
   Birgitta

 3. Petra / Jul 23 2015 5:46 e m

  Det är hur roligt som helst med återvinning. Tänka nya saker av gamla som man inte använder längre. Det blev hur bra som helst. Du skulle ha några till 😉
  Ha en fin torsdagkväll.
  Kram Petra

  • underbarahem / Jul 23 2015 5:51 e m

   Har inte funderat på det, men kanske. Sonen köpte den här för flera år sedan och butiken finns inte kvar längre… kanske någon annan butik har jalusiet.
   Ha det bra!
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: