Skip to content
mars 29, 2015 / underbarahem

Trädgårdsmässan på Åhaga 2015!

Den här dagen blev precis som jag hade önskat, trädgårdsmässa, sol och ett underbart sällskap på mässan. Millian och jag kom precis dit när de öppnade. Det är så bra för då är det inte så mycket med folk och man kan strosa lite lugnt, det är också lättare när man skall ta lite bilder.Millian-Åhaga2015Här står vi utanför och väntar på att bli insläppta, tog med vagnen för att lasta prylar på… Millian ville gå hela tiden.

Lockryd-sommarmöblerÅhaga-2015-2Det var väldigt mycket fint att se på, man blir lite stressad först innan man får ordning på travandet mellan gångarna.

Millian-Åhaga-2015-3Millian-testar-en-BMW-på-ÅhagaMillian hittade en tuff BMW som han bara måste testa, det fanns allt på den… tuta, radio, ljus, blinkers och mycket annat.

Millian-BMWMillian-BMW-2

Nu vandrade vi vidare bland alla montrar, där var många variationer. En del hade lite tuffare stil medan andra hade den romantiska stilen. Det fanns ett utval för var och en, beroende på vad man gillar.

Åhaga-3Åhaga-4

 

Åhaga-6Åhaga-10Åhaga-12Nu börjar vi närma oss lite provsmakning, det var ostar, korvar knäckebröd och konfekt.

Åhaga-7Åhaga-8Åhaga-14

 

Millian-Åhaga-20Åhaga-21Hittade en monter med väldigt snygga kläder, Fresh energy in your garden

Det är tuffa och funktionella kläder och tillbehör för trädgårds arbetet.

Tror att Millian tyckte att dess tanter var lite stela och konstiga, de sa inte någonting. Men skall farmor fota så är det bäst att ställa sig bredvid tanterna, för man vill ju vara med på bild.

Åhaga-9Åhaga-15

Åhaga-13Åhaga-17Givetvis blev det en fika med kaffe, saft och bulle det måste man alltid ha, så att man orkar ett tag till. Efter fikat blev det lite klipp och klistra, Millian tog en provtur i en trampbil… benen var lite för korta räckte nästan fram.

Millian-Åhaga-16Millian-trampbil-Åhaga

Åhaga-23Åhaga-24Åhaga-26Alla barn är fascinerade av vatten och även Millian är imponerad. Han tyckte att detta vatten fallet skulle han ha hemma, kanske kan pappa fixa ett sådant… tyckte han.

Åhaga-27

Åhaga-28Åhaga-29Åhaga-5

Detta var en härlig dag på Åhaga trädgårdsmässa, gillar att gå runt och titta. När vi hade gjort Åhaga så gick vi till stadsparken i centrum där Millian fick leka på den nya lekplatsen, det fanns massor att göra och det var väldigt många barn där.

Lekplatsen-stadsparken-MillianMillian-lekplatsen-stadsparken

 

Kan det bli bättre solen skiner och värmer, Millian hade väldigt kul… fast farmor hade hjärtat i halsgropen.

Kan inte komma ihåg att jag var så orolig när våra killar var små och klättrade överallt. Men jag gissar att de flesta far och morföräldrar är det, gäller att bita ihop och inte visa vad man känner.

 

Nu är det bara att hoppas att det blir varmare så att man kan sätta igång i trädgården på riktigt. Skall bli härligt att börja riva i jorden och plantera massor av blommor i krukor.

Ha en skön söndags kväll och en härlig ny vecka väntar på oss.

Kram Birgitta

 

 

Annonser

6 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Mar 29 2015 6:27 e m

  En tålig liten gosse som följer med farmor på trädgårdsmässa – men han hade väl inget val …. Så bra att det finns lite roliga saker för barnen också. Jag måste absolut besöka Åhaga nån gång!
  Ha det fint!
  Kram Eva

  • underbarahem / Mar 29 2015 8:29 e m

   Jag tror att han tyckte det var roligt, han gillar att provsmaka ost och korv… tur att det fanns lite av den varan där… hihi. Han fick välja mellan ost och choklad, han tog osten. Det var väldigt mycket fint att se på, får se vad jag skall hitta på i trädgården nu till våren.
   Kram Birgitta

 2. Anna Wickström / Mar 30 2015 7:52 f m

  Det verkar ha varit en trevlig mässa! Själv kom jag inte iväg för jag hjälpte en kompis att måla i hennes blivande butik.
  Jag vet inte om du har sett det, men på min hemsida finns nu en lista på återförsäljare där de ligger i orts-ordning. Den är mer aktuell än den jag mailade dig en gång: http://www.annasideer.se/aterforsaljare.htm Kram Anna

  • underbarahem / Mar 30 2015 4:59 e m

   Har nog slarvat lite när jag har läst, måste gå in och kolla detta. Det var en mycket trevlig dag på Åhaga och jag upptäckte sådant som jag inte hade sett förut… när det gäller byggnaden. En otroligt vacker baksida med vattenfall och statyer, Millian kunde inte få nog han stod länge och tittade.
   Kram Birgitta

 3. petrasparlor / Mar 30 2015 10:16 e m

  Åh, så mycket fint du har tittat på. Alltid kul med olika mässor.

  //Petra

  • underbarahem / Mar 31 2015 2:30 f m

   Jag gillar verkligen mässor och det är så mysigt att gå med Millian.
   Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: