Skip to content
mars 27, 2015 / underbarahem

Veckan som försvann!

Nu var det fredag igen och nu är det ingen idé att undra vart veckan tog vägen, kommer ändå inte på det. Man brukar säga fånga dagen, men vi får nog säga fånga veckan. Idag har det varit min jobbfredag och massor av mattor har jag plockat fram, så nu är det bara att hoppas att mina arbetskolleger är sugna på att köpa lite nya mattor.

Nu är det snart påskhelg också, det blir inte så mycket påskpyntat här hemma… men godisägg till barnbarnen kommer det att bli.

PåskkärringarFör några år sedan hade jag påskpyntat i trädgården, kanske skulle leta upp påskpyntet igen… ser rätt kul ut. Jag tror att påskkärringarna tar igen sig för vidare färd till Blåkulla.Påsk-2014Det får nog bli lite blommor i mina handdukskrukor, har några stycken fast bordet vid entré som jag ställde dem på har rasat. Letar med ljus och lykta efter ett bord i metall, helst runt men har inte lyckats att hitta det…

Nu önskar jag Er en underbar helg!

Kram Birgitta

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
 1. A House With A View / Mar 27 2015 10:21 e m

  Vilken härlig påskinspo du bjuder på här inne! Så söta och samtidigt skräckiga påskkärringar 🙂 Och de är inte bara påskfint i trädgården du inspirerar till utan även till en god fredagsrätt som vi avnjutit här hemma ikväll 🙂 Ska göra ett inlägg på det.

  Många helgkramizar aka

  • underbarahem / Mar 28 2015 5:32 f m

   Det får nog bli lite påskkärringar ute i trädgården i år, lyser upp lite. Härligt att du gillar mina recept, här blir det fylld lövbiff och Grekisk potatis idag. Men först skall jag åka på trädgårdsmässa, hoppas på mycket inspiration.
   Ha en skön helg!
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: