Skip to content
september 2, 2014 / underbarahem

Ett besök på Bettys!

Hoppsan, nu har verkligen solen visat sig från sin bästa sida, fastän jag jobbar tycker jag att det är underbart. Idag har det blivet jobb på fotostudion, synd att jag inte kan visa allt fint som vi har tagit bilder på.

Man blir så inspirerad när man ser allt fint som fotas så jag var tvungen att göra ett besök på Bettys när jag åkte hem, hittade en hink som som passade väldigt bra hemma hos mig… funderar på om jag inte skall köpa en rumsgram, blir nog snyggt i hinken.

bild 1-2Pallen med skinnsits tyckte jag var jättefin och det fanns väldigt fina fårskinn, skulle vilja ha ett krulligt långhårigt fårskinn. Men man måste ha något att längta efter också… så det får bli någon annan gång.
bild 2-2Härligt med lite blandad inredning och alla dessa vackra blomsterarrangemang, det lockar verkligen till köp.bild 3-2Lite gott att äta fanns det också, men det blev ingenting idag. Just idag gick jag och samlade intryck och det fick jag många.bild 5Så mycket fint det finns, det är tur att man har kommit till det stadiet då man inser att det redan finns en hel del hemma. Fast hinken blir nog bra på pallen jag köpte, nu gäller det att få tag på en rumsgran… hittade ingen på Blomsterlandet.

Hoppas att det vackra vädret håller i sig, eftersom vi skall på bröllop i helgen… fast lite regn i kronan betyder lycka.

Ha en skön kväll!

Kram Birgitta

Annonser

4 kommentarer

Kommentera
 1. Eva / Sep 2 2014 6:12 e m

  Den pallen var jättesnygg! Var det den du köpte?
  Kram Eva

 2. Regina / Sep 3 2014 4:28 f m

  Vad mycket fina saker det fanns i den butiken! Du har ofta väldigt många goda recept som du visar på din blogg, nu undrar jag om du skulle vilja välja ut något/några av dina favoritrecept som jag skulle kunna skriva in i ”bloggares receptbok”. Kika gärna in hos mig;-)
  Kram,
  Regina

  • underbarahem / Sep 3 2014 6:25 e m

   Vill väldigt gärna dela med mig av recepten, skall försöka att välja ut några som är mina favoriter. Är ledig på fredag då kommer de…
   Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: