Skip to content
juni 24, 2014 / underbarahem

En liten smygtitt!

Oj, så mycket jobb det är med gamla hus, men fint blir det när det blir färdigt. Lägger in en liten smygtitt på sonens bygge av trappa till övervåningen, men som tur är så har han hjälp av en kompis som är snickare… för det är inte det lättaste.

Måste säga att de som bodde i gamla hus förr måste ha varit väldigt små och haft väldigt liten skostorlek, för mina 38:or fick knappt plats på stegen. De hade även tidigare minskat måttet på köksdörren så den var väldigt smal, nu har den öppnats upp och del av taket i hallen skall bort… då blir det mycket luftigare och större. Golvet skall även fixas till, men det är väldigt mycket som det drar med sig, men som sagt vad det blir bra när det blir färdigt.TrappenStegen som ligger på är bara mallar till de riktiga stegen som blir i ek, en ledstång och givetvis fix runt omkring så blir det som en riktig hall med trappa upp till övervåningen… det kommer att bli riktigt snyggt.KärraPassar på att visa denna kärra som stod på logen, undrar vad den användes till och hur gammal är den. Sådana här gamla gårdar är riktiga skattgömmor, det vill säga om man gillar gamla saker.Tre-hästarMåste visa mitt barnbarn Millians häst Bobby som går ihop med sina kompisar, bara Millian blir lite större så kan han rida i galopp över ängarna… härligt.

Nu är det dax att sätta sig ner och summera dagen, för i morgon blir det ett besök på jobbets fotostudio… det blir gardiner och överkast som skall fotas.

Ha en skön kväll!

Kram Birgitta

 

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
  1. petrasparlor / Jun 24 2014 8:27 e m

    Visst är det spännande med gamla hus 🙂

    //Petra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: