Skip to content
augusti 19, 2013 / underbarahem

Nytt på ”fattigmanssilver” brickan

Måste säga att hur mysigt det är med sommaren, så tycker jag att augusti är nästan den bästa månaden. Luften är klar och lite kylig, allt är så grönt och frodigt. Fick lite rönnbär över som jag tyckte passade på min bricka i ”fattigmanssilver”, det är så kul att göra lite olika dekorationer… behöver inte kosta en massa pengar.

Rönnbär-på-bricka2013Fåglarna i betong har jag köpt på Blomsterlandet, jag gillar dem skarpt. Renskinnet har fått ligga kvar på soffan även nu på sommaren, tycker att det känns så mysigt att sätta sig ner på det mjuka renskinnet.

Rönnbär-på-bricka2013augRönnbären blir väldigt fina även som torkade, funderar på om jag inte skall plocka lite mera så jag kan dekorera med till jul. Tyckte att det passade bra att ställa fåglarna vid rönnbären, det är ju mat som de gillar.

Husmoderns-hemkurerSer ni boken som ligger längst upp till vänster på bordet, den köpte min mamma för många år sedan… jag har den alltid liggande framme, man får många goda tips och skratt. Hon måste ha läst den grundligt, för enligt mig så kunde hon allt… det står otroligt mycket kul tips i den. Man kanske borde läsa den lite oftare…

Ha en underbar måndagskväll!

Kram Birgitta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

KAMILLAS KAMERA -

mitt liv och mina dagar

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header och du får reda på viktig fakta. Dessutom finns det 33 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Hjärtligt välkommen hit. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket.

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Petras Pärlor

min digitala syn på saken

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

LibrarianShipwreck

Libraries, Archives, Technology, Impending Doom

Stockholm Tea House

En mat- och livsstilsblogg.

Fason

Inredning med inspiration från amerikanska östkusten

I gott sällskap

Sätt guldkant på vardagen med hemlagat

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

Zebeda Chocolate

Det är hiskeligt spännande hur mkt allt du stoppar i kroppen påverkar dig. Det här är för dig som älskar att njuta av livet samtidigt som du bryr dig om hur du gör det. CHOKLAD är nått av det bästa i livet. Min Bok, Chocolate Treats, Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

It´s time to be Frank...

Familj, kärlek och sammanhållning.

%d bloggare gillar detta: